top of page

Vroeger ging één van ons met zijn ouders altijd op vakantie naar Moraira. Deze plaats is altijd bijgebleven. Alles wat Moraira heeft sprak aan: de markt, de veelvoudige restaurantjes, het typische Spaanse eten, het verzorgde dorpscentrum of de omgeving in de bergen en dan heerlijk rond toeren met de auto.

Wij besloten daarom om begin 2014 op zoek te gaan naar een mooie Villa in Moraira. Ons doel is om u te helpen aan een heerlijke en zorgeloze vakantie. Wij staan altijd klaar voor u, om u zo goed mogelijk te helpen. U bent onze gast en dat zult u ook merken! Wij houden graag van een hoog standaard, zowel in het huis als de service die wij erbij bieden.

 

Het verhuren is ons zo goed bevallen dat wij nu (2019) 5 jaar later, de gelegenheid hadden om een tweede villa aan te schaffen om nog meer gasten een mooi verblijf te geven in Moraira.

 

Moraira is een uitstekende keuze voor uw vakantiebestemming dit in verband met het microklimaat! In de winter kunt u genieten van aangename lente temperaturen en in de zomer is het natuurlijk heerlijk warm! 

Wilt u meer informatie over Moraira, stuur ons een bericht! 

Welkom bij Villa Siesta

* Directe verhuur van NL eigenaar

* Op maar 2 uur vliegen
* Privé zwembaden

Moraira - Costa Blanca - Spanje

bottom of page