Hallo, wij stellen ons graag even voor!

Wij Ivo & Gino zijn de eigenaren van Villa Siesta. Voor ons begon dit avontuur in 2014, in dit jaar gingen wij opzoek naar een vakantiewoning in Moraira. Voor het hoofdseizoen dat jaar begon, opende wij de deuren van ons eerste huis ''Villa Siesta'', nu ''Villa Siesta Fanadix''. We waren geheel nieuw in het verhuren van een vakantiewoning, maar een passie die wij beide gemeen hebben is de hospitality en het mensen naar hun te zin maken. Hiermee hebben wij ons altijd 100% ingezet in het mooi en verzorgt maken van onze villa en mensen een super vakantie te bezorgen.

In 2019 besloten wij nog een tweede woning in Moraira aan te schaffen om onze passie uit te breiden. ''Villa Siesta Sabatera'' hebben wij  bijna 5 jaar succesvol en met veel plezier verhuurd en eind 2023 besloten wij dat we een volgende stap wilde maken. We kochten begin 2024 een andere type woning aan in Moraira en zetten ''Villa Siesta Sabatera'' te koop. De woning was binnen een week verkocht en we moesten snel schakelen om alles in kannen en kruiken te krijgen voor het nieuwe seizoen. 

''VIlla Siesta Royal'' is geboren en wij willen met deze prachtige woning een nieuwe doelgroep aanspreken met een nieuwe unieke stijl. Na ons eerste seizoen 2024 zullen wij de woning onderhanden nemen en in een nieuwe stijl meubileren en aankleden. Wordt vervolgd...

Kortom, wij gaan er alles aan doen om iedereen goed van dienst te zijn met de beste service en om aan alle verwachtingen te voldoen. 


Villa Siesta, uw thuis aan de Costa Blanca!